fredag den 30. maj 2014

Vi skal jo alle starte et sted....

 
Så fik jeg også bevæget mig ind i blogland - og hold da op, hvor er der bare meget kreativitet ude i det ganske land.

Jeg blev så inspireret af blogge som LaRaLil, Fru FlittigSchnabelinas Welt, Frk. TURKIS, Groovy baby and mama osv., at jeg omdannede spisebordet til syværelse (billedet er taget efter en kraftig oprydning på bordet) og gik i krig med maskinerne og diverse nyindkøbt stof. Blogge blev gennemtygget, DIYs blev læst og omsat til projekter på min uskrevne liste i mit hoved. En liste som jeg nok snart bliver nødt til skrive ned et eller andet sted, for ellers ryger nogle af projekterne nok i glemmebogen. Links er blevet fulgt, og jeg har fundet nye græsmarker (Stofdepotet, Etsy.com, Malika-Rosa og mange, mange flere fantastiske internetsteder med lækkert stof), hvor jeg kan få styret mit shoppe-gen (jeg er jo ikke kvinde for ingenting ;oP )

Jeg har opdaget symagasinet Ottobre Design, som er et magasin kun med børnetøj (4 udgivelser om året), og så laver de også 2 udgivelser kun med dametøj. Jeg er pt. mest interesseret i børnetøjet som følge af de to små trolde, min mand og jeg har produceret - Sophia fra 2008 og Rosa fra 2014. Sophia er en pige med meeeeeget STORT p, så det er kjoler og nederdele, der skal igennem symaskinen til hende. Rosa er i sin alder af 3½ mdr. (heldigvis) ikke så kræsen endnu, så der er noget friere hænder.

Jeg har siden min nyfundne glæde i blogland fået færdiggjort et par gamle syprojekter samt lavet et par nye. Dem får I et indlæg på senere.

Nu står jeg så der, hvor min overlocker, Bernina 800DL (eller det vil sige min mors - TAK mor, fordi maskinen må stå hos mig permanent) har valgt at strejke. Hvad fa.... gør man så? Den er mere end 2 år gammel, så ingen reklamationsret. Den springer sting over på venstre nål. Jeg har forsøgt at tråde (træde....?) den 30 gange snart, og brugsanvisningen er læst til hudløshed, og fejlsøgning på internettet er forsøgt i timevis. Jeg bliver desværre nok nødt til at finde en sydoktor, der kan hjælpe maskinen igang igen. Der blev en del af projekterne på min liste så liiiige parkeret ude til højre i et stykke tid. Og ja, jeg ved godt, at der også var en syverden, før overlocker'en blev opfundet, men det er altså alt andet lige bare meeeeget nemmere at sy i jersey m.v. med sådan en.

1 kommentar:

  1. Et stort velkommen til Blogland! :-) Jeg glæder mig til at se dine kreationer. Sæt lige follow via bloglovin knappen til - så er det nemmere at finde din blog igen!

    Mange hilsner
    Anna

    SvarSlet